Over ons

Liefde

Voor wat wij doen

Dat proef je!

Ontdek

Sardinia Meppel

‘Non mangiate per vivere, ma vivere per mangiare’

Liefde. Liefde voor Italië. Liefde voor de eenvoud van de Italiaanse keuken. Maar nog belangrijker: liefde voor gezellig samen zijn. Dat is waar ‘niet eten om te leven, maar leven om te eten’ om gaat en wij voor staan.

Restaurant-Sardinia-Sectie-1-Home

Kom binnen

Kom

En geniet

Trots zijn wij op het feit dat ons restaurant al sinds 1982 in Meppel en wijde omtrek een begrip voor een gezellige avond uit is. De prachtige locatie aan het Kerkplein, zorgvuldig bereide gerechten en gastvrije bediening maken dat Sardinia ‘tutti stagioni’ door jong en oud bezocht wordt.

Ons restaurant bestaat uit twee samengevoegde delen, vroeger gebruikt voor graanopslag. Hierdoor is een levendig ambiance ontstaan met drie knusse verdiepingen. In totaal kunnen wij 80 gasten tegelijkertijd ontvangen, in de zomer aangevuld met een groot terras voor 80 gasten.

Ons team, bestaande uit gastheer Mariano en vijfentwintig gepassioneerde vakmensen, heet u van harte welkom in ons authentieke restaurant.

‘Non mangie per vivere, ma vivere per mangiare’

La brigata Sardinia

Meer over ons

THUIS GENIETEN

Naast het dineren in het restaurant kunt u ook thuis genieten van onze gerechten. Al onze gerechten worden, in een duurzame verpakking, binnen Meppel gratis bezorgd met onze elektrische fietsen. U kunt uiteraard ook de gerechten zelf afhalen. Klik hier voor bezorgen en afhalen.

LEUKSTE PLEIN VAN MEPPEL

Tijdens de mooie dagen van het jaar beschikken wij over een groot terras op het Kerkplein, ook wel bekend als het leukste plein van Meppel. Op ons ruime terras met 80 zitplaatsen kunt u heerlijk genieten van uw eten en het uitzicht op dit prachtige plein.

GROEPEN EN PARTIJEN

Bedrijfsuitje, vriendenuitje, vrijgezellenfeest of bruiloft? Neem op tijd contact met ons op en wij bespreken graag samen met u alle mogelijkheden om te zorgen voor een onvergetelijke avond in ons restaurant of bij u op locatie.

ONZE CONTACT GEGEVENS

Sardinia Meppel
Kerkplein 7
7941 BE Meppel
0522 251219
www.sardiniameppel.nl