Kerstmenu

Genieten

deze Kerst

 

‘Degustazione di Natale’

Stel het je voor: kerst vieren op zijn Italiaans. Heerlijke wijnen en pure Italiaanse gerechten. Samen thuis genieten, net zo gezellig en lekker als bij ons! wij bereiden alles voor en u zorgt thuis voor de finishing touch.

 

Lees meer

 

 

Degustazione di natale

Beste gast, omdat dat we u dit jaar tijdens de feestdagen niet bij Sardinia kunnen ontvangen hebben wij ons best gedaan zodat u Sardinia tijdens de kerstdagen in huis kan halen.

Bestel onze ‘Degustazione di Natale’ online, wij gaan voor u aan de slag en zorgen dat alles is voorbereid. Thuis heeft u hierdoor ieder gerechtje binnen 10 minuten op tafel.
Op 24 december tussen 14.00 en 17.00 en 1e Kerstdag tussen 09.00 en 11.00 kan je de ons kerstmenu afhalen. Elk gerecht heeft een recept waarin staat hoe u het gerecht moet bereiden. Simpel en snel. Zo heeft u de voordelen van een catering maar de kwaliteit van ons restaurant.

Geen volledig diner? Bestel een lekkere antipasti voor bij de borrel of huisgemaakte taart om mee af te sluiten!

Voor vragen zijn wij dagelijks te bereiken van 14:00 tot 21:00 op 0522-251219 of via info@sardiniameppel.nl

klik hier om te bestellen

 

 

Dinerbon bestellen?

Onze dinerbon valt bij ieder in de smaak.

Wil u iemand een lekker kerst cadeau geven maar weet u nog niet goed wat? Een dinerbon van Ristorante Sardinia valt altijd in de smaak. Vegetarisch, vis, vlees, pizza of pasta, voor ieder wat wils. De bonnen zijn verkrijgbaar in verschillende prijsklassen.

Dinerbon bestellen