Dal Nulla

Dal Nulla

Antipasti & Cocktails

POPUP BY SARDINIA

ANTIPASTI en COCKTAILS

Bij ons pop-up restaurant Dal Nulla geniet je heerlijk van een borrel, Italiaanse hapjes, een gezellige sfeer en een prachtig uitzicht op het mooiste plein van Meppel, het Kerkplein. Ons pop-up restaurant is van donderdag tot en met zondag vanaf 17:00 geopend. Naast het menu van Dal nulla bestaat ook de mogelijkheid de hoofdgerechten van Sardinia te bestellen.

Wij zijn gevestigd aan het Kerkplein 6, inderdaad naast Ristorante Sardinia .  Afhalen en bezorgen is niet mogelijk. Je kunt natuurlijk wel reserveren via het volgende e-maildres: info@sardiniameppel.nl,  0522-745425 of onderstaand contactformulier

Menu Dal Nulla

Reserveer voor Dal nulla

  Uw naam (Verplicht)

  Uw e-mailadres (Verplicht)

  Telefoonnummer

  Onderwerp

  Uw Bericht

   

  Lees het nieuwsbericht

  Bedrijfsleider Edwin Brugma bekent dat het eigenlijk ook op tapas lijkt. „Zo zullen de meeste mensen het wel kennen.”

  In het leegstaande pand naast Ristorante Sardinia opent vrijdag Dal Nulla. Dat is Italiaans voor uit het niets. „En dat is het eigenlijk ook”, zegt Brugma. Dal Nulla staat volledig los van Sardinia, behalve dan dat het uit de koker komt van dit restaurant. Bij Dal nulla staat een gezellig team klaar, met nieuwe mensen én vertrouwde gezichten.

  Nieuw concept

  Het pand, waar eerder restaurant The Peppermill en later El Milagro zat, staat al een tijd leeg. „Zonde”, aldus Brugma. En eigenlijk denkt het team al een jaar of drie na over een nieuw concept. „Hoe groot is de kans dat het pand naast je te koop komt te staan. Niet zo groot.” Nu het leeg stond, is de kans gegrepen en werd het pand gehuurd.

  Tot aan eind november / begin december, komt Dal Nulla erin. Daarna staat er een grote verbouwing op het programma om het nieuwe concept uit te werken. Veel wil Brugma er nog niet over loslaten. „Er komen in het pand posters aan de wanden te hangen waarop de plannen te zien zijn. Zo kunnen de bezoekers stapje voor stapje zien wat we gaan doen.” De verbouwing van het pand van Dal Nulla vindt dan plaats rond december.

  Traditionele huisgemaakte Italiaanse hapjes

  Antipasti en zomerse cocktails moeten het gaan doen voor Dal Nulla. „Lekker voor bij de borrel. En als je drie gerechtjes neemt, staat het gelijk aan een hoofdgerecht. Het gaat in ieder geval om traditionele huisgemaakte Italiaanse hapjes.”

  Brugma heeft er zin in. „Het wordt een feestje. En het is mooi voor het Kerkplein dat alle terrassen weer bezet zijn.” Dal Nulla is van donderdag tot en met zondag open. „We zijn langer open dan Sardinia, dat echt een restaurant is. Hier kan je daarna lekker nog even borrelen.”